Ja, het is een ‘stilleke’ hé.

Een stil watertje met diepe gronden.

Als ik dit soort dingen hoor, rol ik eens met mijn ogen.

Want ik weet ondertussen dat er in zo’n stil waterke heel vaak ook een vrouw zit met enthousiasme en vuur. Met passie en rebellie. Die dingen opmerkt en een goede analyse kan maken. Een vrouw die observeert en daarna alles verwerkt in een gedicht, een tekst, een schilderij. Die de stilte opzoekt omdat haar innerlijke wereld al zo rijk is en ze nu even geen externe prikkels nodig heeft. Die graag tijd alleen doorbrengt om daarna enthousiast haar nieuwe inzichten te delen met vriendinnen.

Veel vrouwen missen zelfvertrouwen om te doen wat ze willen doen. Ze weten dat ze heel wat in mars hebben én tegelijk aarzelen ze om zich uit te spreken. Ze zijn overtuigd van hun inbreng maar tegelijk beseffen ze niet hoe sterk ze anderen inspireren en motiveren. Ze spreken vol vuur over hun laatstgelezen boek en de inzichten die ze kregen maar tegelijk twijfelen ze of hun idee waardevol genoeg is voor een breder publiek.

De tijd is rijp. Het moment is nu. Tijd om stevig in je eigen schoenen te gaan staan. Tijd om te beseffen dat die schoenen prachtig en waardevol zijn. Tijd om met die schoenen de wereld in te stappen en te stralen.

In de ‘Clan van Wilde Vrouwen‘ gaan we in 8 bijeenkomsten samen aan de slag. Je leert te vertrouwen op je intuïtie en je krijgt concrete handvatten om jezelf te ‘ont-dekken’.
Zodat de rebel in jou niet meer ondergronds hoeft te gaan.