Sjamanisme

Overal ter wereld in alle culturen vind je sporen terug van sjamanisme, elk met hun eigen accenten, rituelen en praktijken. De sjamaan (man of vrouw) vervulde de rol van genezer, verhalenverteller, psycholoog, waarzegger, vroedvrouw, stervensbegeleider, ziener, kruidendokter ….

De sjamaan heeft toegang tot oeroude kennis waarbij healing, dankbaarheid en eerbied voor alles wat leeft centraal staat. Sjamanisme zorgt voor bezieling en verbinding.

Eén van de belangrijkste taken van een sjamaan is healing. Hiervoor moet de sjamaan ‘hol’ of leeg worden zodat er een samenwerking met spirit ontstaat. 

Shamanic soul session

Tijdens de shamanic soul session richt ik mij op wat er nodig is om weer balans in je leven te bereiken. Ik gebruik verschillende sjamanistische technieken, afhankelijk van jouw situatie en vraag.

Een shamanic soul session is geschikt voor iedereen die open staat voor een sjamanistische healing. Je voelt dat er iets in je leven uit evenwicht is en je wilt daar op een energetische manier terug balans in brengen.

Tijdens de sessie gebruik ik mijn drum of ratel en het geluid van mijn stem. Ik stem mij af op mijn spirithelpers in de onzichtbare wereld voor gidsing en inzichten.

Een sjamanistische healing kun je zien als een samenwerking tussen klant, practitioner en spirithelpers. Vaak krijg je achteraf als klant een verhelderend inzicht of een bepaalde taak mee naar huis om het genezingsproces te vervolledigen en te integreren.

Een shamanic soul session is de start van een nieuw proces in je lichaam en je leven. Het brengt je helderheid, inzicht en een groot gevoel van aanwezigheid. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd en gestimuleerd.

Op afspraak.
Tijdens de healing lig je gekleed op een massagetafel onder een dekentje.

Indien het voor jou moeilijk is om je te verplaatsen, kan deze healing ook op afstand gebeuren.