Reacties na intuïtieve healing

Enkele reacties van klanten na het ontvangen van een healing.

Elise laat weten:
Na de sessie voel ik me eigenlijk echt wel goed in mijn vel. Ik heb over het algemeen een rustiger ‘ik’ in mezelf :-). Heb het gevoel dat ik de hele wereld aankan! Het gevoel zit goed! Supercontent!

Brigitte vertelt:
Nadat ik de behandeling ontvangen had, was ik zeer moe. Ik heb veel water gedronken, zoals Ann me gezegd had, dat hielp. De dagen na de behandeling was ik minder draaierig en duizelig, wat ik voorheen wel vaak was. Ik had meer energie en minder last van ‘vapeurs’. Ik ben dezelfde week weer naar de yogales geweest, wat al lang geleden was! 

Nick vertelt:
Ik heb vaak moeite om me te ontspannen. Ik blijf bezig met mijn werk, de verschillende dossiers, de klanten,… het blijft allemaal malen in mijn hoofd. Na een sessie bij Ann komt mijn koppeke tot rust en kan ik me beter ontspannen. Ik slaap ook iedere keer goed na de behandeling.

A. komt altijd ontspannen van de behandeltafel en voelt veel minder pijn in haar gewrichten en kan zich veel vrijer bewegen.

Cathérine vertelt:
Woaw, wat een belevenis! Ik heb er niet direct woorden voor. Ik zag kleuren, heel mooie en prachtige kleuren. Ik voel me zo ontspannen. En opgewekt!  Ik heb direct een nieuwe afspraak gemaakt!