Clan van Wilde Vrouwen

Intuïtie is de schat van het vrouw-zijn.

Intuïtie is kennis die in een flits binnenkomt, in ‘a split second’. Intuïtie zorgt ervoor dat je weet dat er iets anders aan de hand is dan dat een (medisch) professioneel je vertelt. Intuïtie is de eerste ingeving die bij je opkomt na een vraag. Intuïtie is onlogisch, niet-rationeel, maar toch altijd ‘juist’. Intuïtie zorgt ervoor dat je ‘zomaar’ je gebruikelijke route naar het werk verandert. Achteraf hoor je dat er een ongeval gebeurd is.
Intuïtie is datgene waardoor je wéét.

Helaas zijn veel vrouwen de verbinding met die interne kennis kwijtgeraakt. Rationaliteit en logica hebben die innerlijke weten-schap weggeredeneerd, of door gebrek aan vertrouwen en vrouwelijke rolmodellen is er onvoldoende basis gelegd. Dit innerlijk kompas hebben we noodgedwongen weggestopt, verborgen, verzwegen. We schamen ons. Wij zijn ervoor uitgelachen, vernederd, of nog erger…. We zijn bang.

Maar die wilde, oorspronkelijke en ongetemde bron van wijsheid is er, en roept nu luider dan ooit. Onze tijd laat zien dat rationaliteit en logica een té eenzijdige wereld gecreëerd heeft. Het hart dat ooit authentiek en ongetemd was, is nu bij velen stil en stom gemaakt. Ons buikgevoel dat terecht protesteert bij onrechtvaardigheid, bij machtsmisbruik, bij onrecht,… wordt ‘hysterisch’ verklaard. Onze passie, onze kracht doet ons opleven en maakt dat we willen vechten voor wat ons dierbaar is.

Het is tijd om recht te staan, te voelen en te weten. Het is tijd om Vrouw te zijn. Authentiek. Krachtig. Wijs.

Ja, ik wil meer weten!

In een kleine groep gaan we meer ont-dekken van onszelf en van die innerlijke wijsheid. Aan de hand van mythes en sprookjes, meditaties en praktische doe-avonden komen we dieper in contact met die authentieke bron van wijsheid waar iedere vrouw van nature toegang toe heeft.

Wil je steviger en stabieler in je leven staan? Meer ‘aanvoelen’ en ‘weten’, zonder getwijfel en gepieker? Wil je met meer vertrouwen je eigen koers varen? Wil je je eigen oorspronkelijke en ‘wilde’ kern terugvinden?

Dan is dit traject er voor jou.

We komen maandelijks samen, en luisteren naar oude wijsheden uit sprookjes, verkennen onze innerlijke bron door creatieve en praktische activiteiten, worden stil en keren naar binnen tijdens meditaties. Je krijgt concrete handvatten om je innerlijke wereld te verkennen en je intuïtie verder te ontwikkelen en aan te scherpen.

Ja, ik doe mee!

Ben je klaar om je eigen ongetemde bron van kracht aan te spreken?

Voel je ‘goesting’ om dieper in jezelf te graven?

Wil je de ongecensureerde versie van jezelf geboren laten worden?

Voel je dat het tijd is om authentiek te zijn en je leven vorm te geven vanuit wijsheid en zelfvertrouwen ?

Wees dan welkom in onze kring!

Het traject bestaat uit 8 bijeenkomsten en start op 15 september 2020. De groep is klein en gezellig.

Foto: Stephan Keller