Reacties na een healing

Elise laat weten:
Na de healing voel ik me eigenlijk echt wel goed in mijn vel. Ik heb over het algemeen een rustiger ‘ik’ in mezelf :-). Heb het gevoel dat ik de hele wereld aankan! Het gevoel zit goed! Supercontent!

Brigitte vertelt:
Nadat ik de behandeling ontvangen had, was ik zeer moe. Ik heb veel water gedronken, zoals Ann me gezegd had, dat hielp. De dagen na de behandeling was ik minder draaierig en duizelig, wat ik voorheen wel vaak was. Ik had meer energie en minder last van ‘vapeurs’. Ik ben dezelfde week weer naar de yogales geweest, wat al lang geleden was! 

Nick vertelt:
Ik heb vaak moeite om me te ontspannen. Ik blijf bezig met mijn werk, de verschillende dossiers, de klanten,… het blijft allemaal malen in mijn hoofd. Na een sessie bij Ann komt mijn koppeke tot rust en kan ik me beter ontspannen. Ik slaap ook iedere keer goed na de behandeling.

A. merkt op dat ze altijd ontspannen van de behandeltafel komt en achteraf minder pijn in haar gewrichten heeft waardoor ze veel vrijer kan bewegen.

Pascal laat weten:
Ik voelde mij direct heel erg op mijn gemak bij Ann, en kon me hierdoor volledig openstellen. Ik voelde niet echt een fysieke verandering achteraf, maar sommige beelden die ik kreeg tijdens de sessies, komen regelmatig terug tijdens verschillende situaties en zorgen voor implementatie.

Cathérine vertelt:
Woaw, wat een belevenis! Ik heb er niet direct woorden voor. Ik zag kleuren, heel mooie en prachtige kleuren. Ik voel me zo ontspannen. En opgewekt!  Ik heb direct een nieuwe afspraak gemaakt!

Saskia schrijft:
Ik was aangenaam verrast van het effect tijdens en na de sessies. Mijn gids die nu concreet geworden is, dat was de sterkste ervaring voor mij.
En het effect van de drum. Hoe die mij liet zakken en naar binnen, in de beleving trok.
Zo blij en dankbaar dit te hebben mogen ervaren, deze dimensie te hebben mogen ervaren!