Wat is een healing?

Healing does not mean the damage never existed.
It means the damage no longer controls your life.

Als ik vertel dat ik energetische behandelingen geef, krijg ik wel eens de vraag: maar wat is dat dan, een healing?

Healing is natuurlijk een Engels woord. Het Nederlandse ‘heling’ klinkt verouderd, middeleeuws bijna.

Het belangrijkste in een healing is voor mij: aandacht. Er is aandacht voor jou als mens. Met je rugzak vol ervaringen (blije en minder blije), ideeën, overtuigingen, maar meestal voller met vragen, twijfels, problemen, grotere of kleinere trauma’s kwetsuren, littekens.

Niet dat we altijd veel praten tijdens een sessie, of dat ik eerst een beeld moet hebben van het hoe en waarom en wat is eerst gebeurd, en wat daarna. Of laat staan, een grondige analyse van oorzaak en gevolg. Nee, de aandacht die je krijgt tijdens een healing is een vorm die we niet vaak meer hebben voor elkaar. De niet-verbale variant. Tuurlijk kan er gepraat worden, en kan het helpen om je hart te luchten. Maar voor mij ligt de kern in de onvoorwaardelijke aandacht die via onze lichamen communiceert.

Wanneer je een uurtje op een behandeltafel ligt en bereid bent om te ontvangen, voel je de zachte aanrakingen van handen, de energie (die sommige voelen als tintelingen, kriebels of prikkels). Hierdoor geef je je lichaam de kans om zichzelf terug op te laden, op adem, in evenwicht en in harmonie te komen. Het lichaam is tot veel meer in staat dan we beseffen.
En de healer ‘geeft’ eigenlijk geen healing, een healer laat een proces toe. Iets wat je lichaam zelf kan en doet, als het de ruimte krijgt. En daar knelt het vaak in onze maatschappij. We moeten zoveel, en liefst zo snel mogelijk, dat ons lichaam geen kans meer krijgt om te herstellen en uitgeput raakt.

Wil jij ook ervaren hoe het is om een healing te ontvangen? Wil jij ook je lichaam oplaadtijd schenken? Klik hier voor meer info of contacteer mij via innerpower.ann @gmail.com of 0472/972 966

 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *